?

Log in

This is a new one for me. I have these random layers in my drawings that won't allow me to change their properties in the layer management box. In the layer management box, when I put my cursor over the line type or line weight column of said layers, the little dialog box that comes up flickers. Weird thing is, it allows me to go through the motions of changing the line type, but when I hit 'OK', the line type doesn't change. Same thing happens on some layers with with line weight and color. Anyone seen anything like that??

Using 2006, by the way.
 
 
06 May 2009 @ 11:39 am
AutoCAD 2007: I cannot always find an intersection when I use "INT" while drawing. Neither OSNAP turned on nor INT finds an intersection when drawing to or from that intersection. APPINT and "Apparent Intersection" in OSNAP both work at the same intersection. LIST info for the two test lines are under here...Collapse )

They are on the same Z-plane... I don't know why some lines LIST with a "3D Length" and some do not.

Drawing new lines lets me find their intersections. These lines are from an existing drawing where I don't want to re-draw it all. FLATTEN fixes things but I don't want to have to flatten all my drawings and would rather INT worked for finding intersections. This occurs in all my drawings and I constantly have to use .X to find intersections manually. Any thoughts?
 
 
03 April 2009 @ 12:39 pm
I am having a problem changing the properties of my layers within the layer property box. It's not a pickfirst issue, but I can't change the color or linetype of any layers. any ideas?

Thanks.
 
 
13 January 2009 @ 09:39 am
BIM  
Can modeling architectural, structural, and MEP building systems using AutoCAD Architecture and AutoCAD MEP be considered BIM?
 
 
05 January 2009 @ 11:52 pm
Hello!
I'm trying to learn to work with lights an physical cameras in V-Ray, and can't really get the renderings that I want. I've found many tutorials on the internet that are actually walk-through-s and I still don't understand most of the workings of this rendering engine.
Can anyone suggest a good free online tutorial that explains things thoroughly?!
 
 
 
23 November 2008 @ 07:48 pm
Sorry if this has already been asked, but does anyone know where I can find a free library of cad furniture symbols? (preferably tables and chairs)

Thank you so much.
 
 
19 November 2008 @ 12:01 pm
hey there... i [once again] have a little vectir works 12.5 problem...
last night the tool-list on the left disappeared... completely.

when i go under "windows" and want to make them visible again NOTHING happens. they don't show up again...
and i'm completely sure they didn't move somewhere else... there isn't even a hoe infront of the signs under "windows"

any chance i can get them back without a deinstallation....???
PLEASE... thanks for any help


nothing we tried worked... so i went with a reinstallation... it sucks...
still: if anyone has an idea tell me... who knows when this will happen next

 
 
11 November 2008 @ 02:13 pm
Is there any chance that one could find a clipped x-ref, which was moved outside the clip area in the original drawing? (The polyline defining the clip is invisible, and i can't click on xref -> delete clip since i don't see it)
Autocad 2007
Thanks alot!
 
 
17 October 2008 @ 10:17 am
So my boss just opened up his AutoCAD, and all his toolbars were gone, vanished, POOF'd!
He told me he had some error message about the Custom User Interface being corrupted or unavailable or something.

I wasn't there to see it unfortunately, but now he is counting on me to fix it.

Does anyone have experience with this?
 
 
09 June 2008 @ 02:26 pm
small question...
i was just working with vectorworks 12 and suddenly my whole computer made a restart, all by herself (my notebook is a girl *wink*)...
and now when i want to open vector works again i get a message that no serial number was found and i have to enter a new one...

anyone any idea what just happend...?